Klienterne fortæller

"Louise er rigtig dygtig og hun er rar at snakke med. Hun gav mig nogle gode værktøjer og hjalp mig løse et problem jeg havde haft svært ved selv at løse. Coaching hos hende kan varmt anbefales". Maja

“Jeg kom ind til Louise med en række udfordringer omkring mine madvaner og ubehag omkring mad. Jeg havde tabt mig over en længere periode og følte sjældent sult men ofte kvalme når jeg tænkte på mad. Jeg opsøgte Louise fordi jeg vidste at jeg var undervægtig og jeg følte mig svag, men vidste ikke hvad jeg kunne gøre for at spise nok til at føle mig sund og rask. Efter to sessioner med Louise, og tid til at arbejde med mine vaner og indstilling til mad, har jeg ikke længere kvalme, jeg nyder mad mere, og har taget 2 kg på på under 2 måneder. 

Allerede efter min første session med Louise fik jeg et helt nyt perspektiv på mine udfordringer. Under vores samtale blev jeg opmærksom på hvordan jeg igennem en stor del af mit liv har følt et behov for at ignorere eller undertrykke min krops signaler og grænser når det kommer til sult og mæthed.

Jeg havde ikke forventet at det problem jeg stod med i dag havde så dybe rødder i min fortid, og at løsningen formentlig har ændret hvordan jeg forholder mig til min krop og mad for altid.

 Frem for kostplaner og daglige kaloriemål gav Louise mig til opgave at lytte til og stole på min krop. Gennem øvelser og en bedre teoretisk forståelse for forholdet mellem min krop og mad, var jeg efter kun to uger stort set sluppet af med følelsen af kvalme når jeg tænkte på mad. 

Det har været virkelig rart at kunne åbne op til Louise og få sagt nogle ting højt som har været lidt gemt væk i underbevidstheden. Det har givet mig en bedre forståelse for mig selv, mere kærlighed til og overbærenhed for mig selv, og respekt for min krop – som faktisk også er en fantastisk guide hvis man ellers formår at lytte efter.

Louise er let at snakke med og jeg satte stor pris på hendes optimisme, forståelse og ikke mindst tillid til mig. Jeg kunne mærke at hendes tro på at jeg ikke var eller er forkert gav mig ro til at fokusere på at have positive oplevelser med mad, frem for at bekymre mig”.

Maja

"Jeg fik hjælp til at falde i søvn, som jeg havde svært ved". Amalie

“Jeg har haft udfordringer med at falde i søvn pga. PTSD. Louise gav mig viden om søvn og gav mig nogle redskaber jeg kunne bruge i forhold til at ændre vaner i forbindelse med at falde i søvn. Jeg har efterfølgende anvendt lavendel dråber på min hovedpude og mediteret ved sengetid samt slukket for TV’et i god tid før sengetid,  som Louise anbefalede mig. Jeg er nu mere rolig i stedet for bekymret. Jeg har fået meget mere ro på”.

Amalie    

 

"Louise hjalp mig til at få en klarere fornemmelse af, hvad jeg bruger min tid på, og hvordan jeg ønsker at disponere den". Anne

“Louise hjalp mig til at skabe struktur i forhold til at dele dagen op i blokke og så arbejde intensivt i dem og derefter holde fri. Det gav et bedre flow i min hverdag, fordi jeg nu er klar over, hvornår jeg arbejder fokuseret, og hvornår jeg kan holde fri og lukke computeren ned”.

Anne