Om mig

Louise Grølsted

Hej! Jeg hedder Louise og jeg brænder for at hjælpe mennesker, til at opnå mere sundhed og trivsel ved at arbejde med alle faktorene: søvn, ernæring, fysisk aktivitet, skærmtid, trivsel og stress og deres indvirkning på vores liv.

Jeg er uddannet sygeplejerske, Cand.Scient. i Idræt og Sundhed samt VaneCoach og har bred erfaring med Sygepleje – både teoretisk og praktisk, sygdomsviden og behandling, anatomi og fysiologi, sundhedsfremmende og forebyggende tiltag, fysisk aktivitet, ernæring, søvn, skærmtid, trivsel samt formidling, vejledning, kommunikation, pædagogik, psykologi, adfærdspsykologi, analyse og metode.

Jeg har erfaring med at arbejde med både børn, unge, voksne og familier.

Jeg er født i 1986 i Aarhus. Jeg har altid interesseret mig for mennesker – både kroppen og sindet.
Jeg er særligt passioneret omkring søvn og skærmtid. De to faktorer har stor indflydelse på vores sundhed og trivsel i hverdagen.

Jeg er et stort familiemenneske og naturmenneske og får masser af glæde og overskud derfra. Jeg elsker te og chokolade og en dejlig løbetur.

Jeg ved hvad det indebærer at være menneske med både opture og nedture. Jeg har selv haft stress og angst tæt inde på livet og det har lært mig en masse og givet mig en indsigt i hvor meget vi mennesker er i stand til at arbejde med os selv og ikke mindst at opnå en udvikling der skaber mere trivsel og livsglæde.

Jeg vil glæde mig til at komme med på din/jeres udviklingsrejse mod mere sundhed og trivsel. Jeg vil se det som en ære og et privilegie at få lov at hjælpe dig/jer.